Bekijk andere tours
Boek je tour!

Boek je tour!

Mocht u een ander tijdstip wensen dan kunt u dat in het tekstveld hieronder aangeven.

Bedrijfsuitjes

Prijs*

Genieten, ontspannen of teambuilding

Kom met uw bedrijf, familie of vriendengroep genieten van de bruisende stad Barcelona. Maak kennis met haar inwoners, het ritme en haar cultuur. Het fijne mediterrane klimaat en een terrasje op z´n tijd helpen hier goed bij! We maken aan de hand van uw wensen een programma aanbod opmaat. De fietstour, tapas, bezoek aan Camp Nou en/of de Sagrada Familia zijn een greep uit het aanbod. Restaurants, transport, hotels en entreekaarten kunnen voor u worden geregeld. Daarbij kan ik uw hele verblijf tot uw beschikking zijn. Dan hebt u een Spaans sprekend persoon bij u, die alles voor u regelt en u al het werk uit handen neemt, zodat ook u kunt ontspannen en kunt genieten van dit bijzondere weekend. Natuurlijk kan dit allemaal onder de noemer: Teambuilding!!!

Praktische informatie

Tijd en prijs afhankelijk van inhoud en aantal deelnemers

Extra’s

Natuurlijk geef ik ook tijdens de tours tips over de stad, uitgaan, uit eten gaan, verhalen over Barça, Cruijff etc. Daarnaast kan ik ook toegangskaarten regelen voor onder andere de Sagrada Familia, zodat u/jullie niet 1.5 uur in de rij hoeven te staan wachten.

Tijden

De aanvang van de tours is om 10:15 uur en/of 14:45 uur in het centrum van Barcelona, maar kan ook naar wens worden aangepast. In principe 7 dagen in de week.

Entreekaarten

U kunt bij mij verschillende entreekaarten bestellen:

  • Sagrada Familie
  • Camp Nou
  • Wedstrijdkaarten Barça