Bekijk andere tours
Boek je tour!

Boek je tour!

Mocht u een ander tijdstip wensen dan kunt u dat in het tekstveld hieronder aangeven.

Tapas fietstour

Fietstocht van 4 uren € 40,00 p.p. incl. fietshuur, excl. tapas en drankjes

Een heerlijke tour

Een heerlijke fietstour voor de culinaire en culturele genieters. Barcelona is een stad die uitnodigt om te genieten. Het mooie weer speelt hierbij een belangrijke rol. Het leven speelt zich dan ook veelal buiten af, op pleintjes, in parken en op straat. Daardoor ontstaat er ook een spontane eetcultuur. Er zijn dan ook vele leuke barretjes, restaurants en terrasjes te bezoeken om even iets te nuttigen.
De tapas zijn populair. Dit zijn verschillende hapjes, warm en koud. Leuk om met elkaar te delen. De grote variatie van tapas maakt dat er voor iedereen wel iets bij zit wat lekker is. Je kunt een tapas nemen als tussendoortje, als borrelhap of als maaltijd. Wat begon als hapje, aangeboden door de bar bij je drankje, is uitgegroeid tot een nieuwe eetcultuur die je nog steeds vindt bij een klein barretje ergens achteraf, maar ook bij een leuk tapasrestaurant en zelfs bij de hele luxe restaurants in de stad.
Deze fietstour gaat natuurlijk ook over Barcelona. De stad, de cultuur, geschiedenis, Gaudi. Dit komt volop aan bod.
Tijdens deze fietstocht bekijken we in goed overleg hoeveel stops jij wilt maken, wat voor tapas en wat voor locaties jij het leukst vind.

Deze tour duurt 4 uren en kost €40,00 p.p. Dit is exclusief de tapas en de drankjes. Deze zijn voor eigen rekening.